Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η Δήμητρα Λ. Παπανδρέου κάνει επισύναψη ότι δεν είναι η γλωσσά του Σημίτη για την ΄΄αναδιάρθρωση του χρέους΄΄ τώρα κάποιος άλλος την έγραψε και την υπόγραψε ο ίδιος, κάποιος ΄΄Σύμβουλος΄΄ του πιθανόν ανέλαβε και την έγραψε.

Υπέρ της άμεσης αναδιάρθρωσης ο Κωνσταντίνος Σημίτης

Ο Κωνσταντίνος Γ. Σημίτης (γεν. στον Πειραιά στις 23 Ιουνίου 1936) είναι Έλληναςπολιτικός και ακαδημαϊκός που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1996ως το 2004.
Καλεί την κυβέρνηση να προβεί σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους http://news247.gr/newspapers/Sunday_Papers/to_vima_tis_kyriakis/to_vhma_ths_kyriakhs.836161.html?dtmDate=2011-04-17 

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Δεν είναι η γλωσσά του Σημίτη «αναδιάρθρωση τώρα» από Δ.Λ. Παπανδρέου
Στο Zougla online Radio - «Ό,τι προκύψει» με τις Δήμητρα Λιάνη  Παπανδρέου και την Χανιώτισσα δημοσιογράφο Ειρήνη Γ. Βανταράκη  Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα: 18:00 - 20:00 




 Παπανδρέου: «όχι αναδιάρθρωση», Σημίτης: «αναδιάρθρωση τώρα», Σαμαράς: «όχι αναδιάρθρωση»!!!!
Πέστε μας εσείς λοιπόν ποιον να πιστέψουμε;

Εδώ βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ταυτίζονται στο θέμα αυτό, ενώ τον πρώην πρωθυπουργό να συνιστά αναδιάρθρωση και μάλιστα αναδιάρθρωση τώρα. Αν αναρωτιέστε για την άποψη του κ. Καραμανλή, είπαμε αυτός δεν μιλάει.  Ενώ δηλαδή παρατηρούμε τον πολιτικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται σε έναν αναβρασμό και σε μια ζύμωση, με κατάθεση προτάσεων για το θέμα αυτό, αντίθετα ο πολιτικός κόσμος της ΝΔ, έχει χώσει το κεφάλι του στην άμμο, περιμένοντας το ώριμο φρούτο, νομίζοντας ότι δεν τους βλέπουμε. Εκείνο που έχουμε ως δεδομένο από τη ΝΔ, είναι μόνο το όχι του Αντώνη Σαμαρά στην αναδιάρθρωση και τίποτε άλλο.

Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου