Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο Τομεάρχης Καβάλας - Δράμας - Σερρών της Δημοκρατικής Συμμαχίας αύριο 20/04/11 στην Καβάλα

Συγγραφείς και περιηγητές έχουν αποδώσει στο παρελθόν στην πόλη της Καβάλας το χαρακτηρισμό «το μικρό Monte Carlο». Και δεν είχαν άδικο.
 



Το Νομό Καβάλας θα επισκεφθεί αύριο, Μ. Τετάρτη, ο τομεάρχης Καβάλας – Δράμας – Σερρών της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων της Ντόρας Μπακογιάννη, Αναστάσιος Χατζηβασιλείου. Σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Esperia” στις 18:30 το απόγευμα ο τομεάρχης θα συναντήσει μέλη και φίλους του κινήματος.

Χατζηβασιλείου Τάσος
Επιστημονικός 
Συνεργάτης Ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1981. Είναι Τουρκολόγος – Πολιτικός Επιστήμονας.

Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, με υποτροφία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Southeast European Studies” του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα, εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι υπότροφος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης». Το θέμα της διατριβής του είναι «Οι τουρκικές προσλήψεις της Δύσης και των δυτικών αξιών. Το πρόβλημα της ορολογίας, τέλη 19ου – 20ού αι.».

Έχει εργαστεί ως Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και ως ερευνητής στο Τμήμα Ερευνών Εξωτερικής Πολιτικής και Κυπριακού στο Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και τη Λευκωσία. Υπήρξε αρθρογράφος της κυπριακής εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και Διευθυντής Σύνταξης της επιθεώρησης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στην Αθήνα. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Τουρκικά.


Νομός Καβάλας 

 

Esperia HotelKavala, Ερυθρού Σταυρού 44  Καβάλα 
Χάρτης περιοχής 

Προβολή Esperia Hotel - Kavala σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους



Συνεδριακοί χώροι και εκδηλώσεις

Οι πρόσφατα ανακαινισμένες αίθουσες του Εσπέρια διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους, την άνεση και τον άρτιο οπτικοαουστικό εξοπλισμό τους, ικανές να ανταπεξέλθουν στις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών του.








ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Καβάλα συνδέεται με όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Ελλάδος και των Βαλκανίων χωρών, καθιστώντας την πρόσβαση άνετη. Η Εγνατία Οδός ταχείας κυκλοφορίας, που διασχίζει  την βόρεια Ελλάδα, θα σας οδηγήσει ταχύτατα στην Καβάλα, ενώ για τους πιο ρομαντικούς, προτείνουμε την παλαιά εθνική οδός με γραφικές εικόνες και χωριά της ελληνικής υπαίθρου.
Χιλιομετρικές Αποστάσεις: www.egnatia.gr 
Αθήνα:652 χλμ.
Θεσσαλονίκη: 153 χλμ.
Ξάνθη: 53 χλμ.
Αλεξανδρούπολη: 149 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου