Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Για την ANEK LINES - Άκη Τσοχατζόπουλο, Τάσο Μαντέλη, Γ. Παπαντωνίου, Κ. Σημίτη, Κ. Λαλιώτη, η Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου δηλώνει ότι θα χτυπήσουν και άλλοι το κεφάλι τους σε λίγο.



Γερμανία - υποβρύχια: Μίζες 62 εκατ. ευρώ σε Ελλάδα, Πορτογαλία http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=395134
Η Δ. Λ. Παπανδρέου για Άκη Τσοχατζόπουλο και Μαντέλη




Στο Zougla online Radio - «Ό,τι προκύψει» με τις Δήμητρα Λιάνη  Παπανδρέου και την Χανιώτισσα δημοσιογράφο Ειρήνη Γ. Βανταράκη  Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα: 18:00 - 20:00

Άκη Τσοχατζόπουλο

Τάσο Μαντέλη

Γ. Παπαντωνίου

Κ. Σημίτη 

Κ. Λαλιώτη
Εφοπλιστής - αίνιγμα και δύο ακό­μη πρόσωπα βρίσκονται από τον Νοέμβριο στο στόχαστρο τουΣΔΟΕ και των δικαστικών αρχών που διερευνούν την πορεία του μαύρου χρή­ματος στη δουλειά με τα γερμανικά υποβρύχια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόσωπα αυτά αναμένεται να κλη­θούν για κατάθεση από τον εισαγγελέα αλλά και την αρμόδια υποεπιτροπή της Βουλής για... διευκρινίσεις.

Τα τρία αυτά πρόσωπα θεωρούνται σημαντικά στις έρευνες για την αγορά των υποβρυχίων και τις... συνεπαγόμε­νες μίζες, που φαίνεται ότι διακινήθη­καν μέσα από ένα πολυδαίδαλο δίκτυο.
Ο εφοπλιστής - αίνιγμα



Η ΑΝΕΚ LINES, όπως  είπαν, «πορεύεται σταθερά, παρά τις δύσκολές οικονομικές συγκυρίες, την στην στιβαρή διοίκηση του Σ. Βαρδινογάννη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Η ΑΝΕΚ συνεχίζει να τιμά τα Χανιά και την Κρήτη ως μοναδική ακτοπλοϊκή εταιρεία που βρίσκεται σε Κρητικά χέρια με κύριο στόχο της την άψογη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.





Πηγή: 
Chris Sintiki ( Χρήστος Α. Κατσαρός )

Προφίλ στο Face book 




Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;


1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται άραγε για μία κί-νηση εις βάρος του Τσοχατζόπουλου (ο οποίος σημειώστε ότι έχει κερδίσει και δίκη εις βάρος του «Spiegel» όταν το περιοδικό τον είχε δείξει ως παραλήπτη «μίζας» από τα γερμανικά άρματα) ή κί¬νηση για το ξεκαθάρισμα άλλων λογαρι-ασμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή