Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στη Βουλή το αίτημα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για οικονομική ενίσχυση


Δελτίο Τύπου Γιώργου Κοντογιάννη 15.2.2012
Σε παρέμβαση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Υποδομών και 

Παιδείας προέβη ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, λόγω των καταστροφών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς διαβίβασε την επιστολή του Δημάρχου κ Σ. Μπαλιούκου, στην οποία καταγράφονται αναλυτικά όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον πυρόπληκτο Δήμο από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις ισχυρές χιονοπτώσεις.
            Τα προβλήματα εντοπίζονται ως επί το πλείστον στο οδικό δίκτυο και στις υποδομές και γι’ αυτό το λόγο ο κ. Κοντογιάννης επανέλαβε την πρότασή του  να  δοθούν άμεσα  τα εναπομείναντα 104 εκατ. ευρώ του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη για τη δημιουργία υποδομών στην Ηλεία ή να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά ως εθνική συμμετοχή για την απορρόφηση κονδυλίων για την Ηλεία από το ΕΣΠΑ, με στόχο την κατασκευή έργων υποδομής που θα λύσουν προβλήματα ζωτικής σημασία και θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην πολύπαθη περιοχή.


Παρέμβαση και για το ΓΟΕΒ Αλφειού-Πηνειού

Το αίτημα του ΓΟΕΒ Αλφειού-Πηνειού για άμεση επιχορήγηση για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα μετέφερε ο Γιώργος Κοντογιάννης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή, στην οποία διαβίβασε την επιστολή του Προέδρου κ. Ν. Φαμελου, ζητώντας να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες του Υπουργείο για τη στήριξη των αγροτών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν στο Νομό μας. 
Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο


Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου