Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Χ. Μαρκογιαννάκη, προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΜΑ: «Καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας κατά τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της 12/2/2012»

Για άλλη μία φορά ο ελληνικός λαός έγινε μάρτυρας απίστευτων επεισοδίων κατά τη διάρκεια των ειρηνικών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας την 12/2/2012, στα οποία πρωτοστάτησαν και πάλι οι γνωστοί- άγνωστοι κουκουλοφόροι.

Δυστυχώς αυτή την φορά δεν αρκέσθηκαν στις γνωστές μέχρι τώρα βιαιότητες και καταστροφές. Επεδόθησαν, προφανώς κατόπιν σχεδίου, σε εμπρησμούς και άλλες καταστροφές καταστημάτων, τραπεζών και λοιπών κτιρίων, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Και όλα αυτά την ώρα  η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα δεν έχει προηγούμενο και τα βλέμματα όλης της ανθρωπότητας – ιδίως της Ευρώπης- είναι στραμμένα στην Αθήνα.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : Ερωτάται ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: 1) Γιατί ενώ σφόδρα πιθανολογείτο η παραπάνω εξέλιξη, με δεδομένη την ένταση των προηγούμενων ημερών και την προϊστορία της δράσης των κουκουλοφόρων δεν έγινε  ο προσήκων σχεδιασμός και δεν ελήφθησαν τα αναγκαία αποτρεπτικά μέτρα. 2) Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Ελληνική Αστυνομία για την αποκάλυψη των δραστών και ποία τα αποτελέσματα.

Ο Ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Μαρκογιαννάκης



Πηγή: http://www.markogiannakis.gr/?p=3063 
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  


Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου