Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Εξελέγησαν οι σύνεδροι της ΔΗ.ΣΥ από το νομό Σερρών Ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στις 27-28-29 Μαϊου στο ΟΑΚΑ



Με την αθρόα συμμετοχή  των ιδρυτικών   και  νέων  μελών της  Δημοκρατικής Συμμαχίας –Σερρών, ολοκληρώθηκε η εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων του νομού Σερρών που θα συμμετάσχουν  στο  1ο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27,28, 29 Μαΐου ,στο ΟΑΚΑ.
Οι εκλεγμένοι σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν, στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος,  το νομό Σερρών- χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι εξ οφίτσιο σύνεδροι οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέχρι τις 23 Μαΐου- είναι συνολικά 5.
Και οι 5 αναδείχτηκαν από τις κάλπες που στήθηκαν από την ομάδα πρωτοβουλίας του Ν. Σερρών  αλλά όπως συνήθως ο ένας μπήκε στο αποτέλεσμα της κάλπης όπως μπήκε και στην εγράφη του στην ομάδα πρωτοβουλίας Σερρών & στο Fax που έστειλε από την τράπεζα Σερρών ο κ. Κολύβας Κων/νος  στα κεντρικά του κόμματος δίχως αυτοπρόσωπη εμφάνιση (δια τηλέφωνου αφού είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών).
Πρόκειται για την μικρότερη αποστολή συνέδρων – κάτι που σύμφωνα με τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας Σερρών,  αποδεικνύει και τη μη δυναμικότητα που έχει ο νομός αλλά και η Μακεδονία γενικότερα - σε σχέση με τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.
Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 10 πμ και οι κάλπες έκλεισαν στις 15.00μμ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την καταμέτρηση των ψήφων επί συνόλου εκατόν δέκα (110) μελών, ταμειακώς τακτοποιημένων, εψήφισαν εβδομήντα οκτώ (78).
Οι υποψήφιοι έλαβαν:
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 23 ψήφους
ΜΩΡΑΙΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 22 ψήφους
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 18 ψήφους
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝ 10 ψήφους
ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 5 ψήφους
Σε πανελλαδικό επίπεδο οι εκλεγμένοι σύνεδροι ξεπερνούν τους 1200, χωρίς σε αυτόν τον αριθμό να συμπεριλαμβάνονται όπως προαναφέρθηκε,  οι εξ οφίτσιο σύνεδροι, που θα προέρχονται από διάφορους χώρους όπως, μεταξύ άλλων, από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.





1 σχόλιο:

  1. Στη Συγγρού, όπου και η έδρα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, υπήρχε ικανοποίηση για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, καθώς, όπως λέγεται, διαπιστώθηκε σημαντική αύξηση του αριθμού των εγγεγραμμένων μελών, που πλέον αγγίζει τα 20.000. Συγκεκριμένα, στις 15 Μαΐου 2011 κατά την διαδικασία προσήλθαν στις κάλπες, που στήθηκαν σε 116 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πάνω από 10.000 μέλη του κόμματος και ψήφισαν για την ανάδειξη των περίπου 1.000 συνέδρων, που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί απ σήμερα 27, 28 και 29 Μαΐου στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή