Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Το ΠΑΣΟΚ, Η Ν.Δ., ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ζάππειο 2= Λεφτά υπάρχουν!

Σήμερα το πρωΐ, στην «Κοινωνία ώρα ΜEGA», ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος σφυροκοπούσε τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη με την ερώτηση: «Λέτε πως, αμέσως μόλις έλθετε στην εξουσία, θα δώσετε πίσω τα λεφτά που κόπηκαν στις συντάξεις, από 700 ευρώ και κάτω. Που θα τα βρείτε τα λεφτά;». Ο Μιχελάκης στην αρχή έκανε πως δεν άκουγε και προσπαθούσε να αποφύγει την απάντηση. Στο...
τέλος όμως την πάτησε αποκαλύπτοντας τις πραγματικές διαστάσεις του «Ζάππειο 2»: Τη νέα απόπειρα εξαπάτησης του Λαού, ανάλογη με εκείνη του Γιωργάκη, «Λεφτά υπάρχουν!» Τι είπε λοιπόν ο εκπρόσωπος; «Θα τα βρούμε. Υπάρχουν τα λεφτά»!!!
Το ΠΑΣΟΚ, Η Ν.Δ., ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ http://youtu.be/6WWnwJf-7Ak 




Σχεδόν αμέσως η Δημοκρατική Συμμαχία, διά του εκπροσώπου της Γιάννη Οικονόμου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, στηλιτεύοντας την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό των δύο μεγάλων κομμάτων: «Σε μια περίοδο που ο κίνδυνος της χρεοκοπίας είναι περισσότερο απειλητικός από ποτέ, η ηγετική ομάδα της ΝΔ αντιγράφει πλήρως τη φιλοσοφία που το ΠΑΣΟΚ εφάρμοζε όταν ήταν αντιπολίτευση. Μετά το μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς θυσίες, ανακάλυψε σήμερα ότι «τα λεφτά υπάρχουν», όπως είπε ο εκπρόσωπός της στο Μega. Είναι η πιο επικίνδυνη λογική για τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου