Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ομιλία Μαρία Κλεινάκη στο 5ο Προσυνέδριο – Ηράκλειο Δημοτική Σύμβουλος Κοινότητας Χανίων Σοπράνο-Φωτογράφος


Ομιλία Μαρία Κλεινάκη στο 5ο Προσυνέδριο – Ηράκλειο



Κυρία Πρόεδρε, φίλες ,φίλοι σύμμαχοι, σας καλησπερίζω.
Η στήριξη του τουρισμού είναι το μοναδικό μέσο που αυτή τη στιγμή μπορεί να φέρει νέο χρήμα στην χώρα μας. 
Ο πολιτισμός αποτελεί όμως, αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού αλλά και βασική προυπόθεσή για την στήριξή του.Καλή η παγκοσμιοποίηση, αλλά να μην ξεχνάμε την ταυτότητά μας. Εχουμε βαριά πολιτιστική κληρονομιά..και έχουμε και νέο υλικό με αξίες...δεν έχουμε μόνο οικονομικά χρέη.!!!
Ανοίγουμε την τηλεόραση βλέπουμε τούρκικα σήριαλ...πάμε σινεμά...βλέπουμε αμερικανιές...πάμε θέατρο βλέπουμε μεγάλες ξένες παραγωγές και οι δικές μας...φτωχές έως πενιχρές. Σαν κράτος φαίνεται να στηρίζουμε και να προοθούμε τα ξενόφερτα..ενώ ο εγχώριος παραγωγικός κλάδος έχει να δείξει πολλά και πολύ πιο αξιόλογα πνευματικά πράγματα. 
Να στηρίξουμε τον πολιτισμό μας, τους έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς, για να μπορέσουν να προβάλλουν και να αναδείξουν το παλιό, αλλά και το νέο πολιτιστικό τοπίο της χώρας μας. 
Οι έλληνες καλλιτέχνες είναι το μοναδικό ζωντανό εργαλείο ανάπτυξης και πρέπει να το στηρίξουμε όλοι μαζί, προς όφελος όχι μόνο του τουρισμού μας αλλά και της ελληνικής οικονομίας. 
Η Δημοκρατική Συμμαχία με ένα μεγάλο ζωντανό πυρήνα και με όραμα για την Ελλάδα, θέλει και μπορεί να είναι ισχυρή φωνή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε από εδώ από την Κρήτη. Η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη βαδίζει ολοταχώς προς την επιτυχία.



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


5ο Προσυνέδριο – Ηράκλειο 08/05/2011
10:00 Το 5ο Προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στο Ηράκλειο Κρήτης (Ξενοδοχείο Terra Maris, Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο).
 Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης είναι:
1. Ο τουρισμός, η ενέργεια και η ανταγωνιστικότητα
2. Οι προγραμματικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της Κρήτης


Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους Συμμάχους & Συμμαχήτριες

Με τιμή και εκτίμηση,


Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000607618486




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου