Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

H χώρα είναι χωρίς τιμόνι. Εκλογές τώρα - Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννης"Δημοκρατική Συμμαχία"
 Και δημοσιεύω την ακόλουθη: 

Δήλωση προέδρου Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη για τις πρόσφατες δραματικές πολιτικές εξελίξεις.


«Η χώρα είναι χωρίς τιμόνι. Η κυβέρνηση στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει.

Αντί για ταχύτερη μείωση του κράτους και πιο τολμηρές διαρθρωτικές αλλαγές, επιλέγει την παράλογη και άδικη, νέα αύξηση των φόρων.

Από την άλλη πλευρά, η αξιωματική αντιπολίτευση περιφέρει τις φαντασιώσεις της ανά την Ευρώπη, όπου μάταια οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν να την προσγειώσουν στην πραγματικότητα.

Κανείς από τους δυο δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος ούτε της διαπραγμάτευσης ούτε της εφαρμογής των σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για τη διάσωση της χώρας.

Επειδή όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μοναδική επιλογή για τον τόπο είναι εκλογές τώρα.

Εκλογές τώρα, για να ανατραπεί το αδιέξοδο αυτό πολιτικό σκηνικό και να επιβληθούν επιτέλους οι απαραίτητες  συνεργασίες».Δηλώσεις Ντόρας Μπακογιάννη στο euro2day.grAφού χωρίς τιμόνι δεν νοείται η αλλαγή κατεύθυνσης ενός οχήματος

Οδηγώντας χωρίς τιμόνι...

Tο 1946 στο Τορίνο, το τιμόνι της Cisitalia D46 που οδηγούσε ο “Mantovano Volante” έσπασε και αποκολλήθηκε από τον άξονά του. Ο Tazio κατάφερε να οδηγήσει ως τα pits κρατώντας τη στεφάνη στο δεξί του χέρι και περιστρέφοντας απευθείας την κολόνα του τιμονιού με το αριστερό του. Η εικόνα αυτή έκανε το γύρο του κόσμου, εκτοξεύοντας ακόμα ψηλότερα τη φήμη του μεγάλου αυτού πιλότου.


Ντόρα Μπακογιάννη

ΠρόεδροςΑθήνα - Κεντρικά Γραφεία


Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 47, Αθήνα
Τ.Κ.: 11743
Τηλ.: (+30) 2109000000
Fax:  (+30) 2109000100

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου