Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Η εκπρόσωπος των περιφερειακών ΜΜΕ της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλά στην δημοσιογράφο Λία Αλμανταριώτη στην εκπομπή FLASH ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ στην ραδιοφωνία Παλμός 104.2.


Ντόρα Μπακογιάννη & Θέκλα ΠαρασκευούδηΟ στόχος των επιτελών του νέου κινήματος Δημοκρατικής Συμμαχίας δεν είναι η δημιουργία ενός φορέα - κυτίου παραπόνων. Αντιθέτως, η Θέκλα Παρασκευούδη ξεκαθαρίζει ότι ο νέος πολιτικός φορέας:
Το Κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, θα στοχεύει στην παραγωγή εφαρμόσιμων πολιτικών προτάσεων για την αλλαγή στη λειτουργία του Κράτους, της οργάνωσης της Πολιτείας και της αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας, με πρόσωπα που στην πλειοψηφία τους θα είναι νέα και μεσούσης της κρίσης αποφασισμένα να παλέψουν για μια δημιουργική Ελλάδα.
Το κίνημα της 21ης Νοεμβρίου θα επιδιώξει μέσα από τη συνεννόηση πάνω σε προγραμματικές θέσεις και συγκεκριμένες προτεραιότητες τη συμμετοχή του στη διακυβέρνηση της χώρας.
Με τιμή και εκτίμηση Ιδρυτικό Μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Α. Κατσαρός

Ο Ισίδωρος Κούβελος & Χρήστος Α. Κατσαρός = ΕνότηταΟ Ισίδωρος Κούβελος & Χρήστος Α. ΚατσαρόςΟ Ισίδωρος Κούβελος & Θέκλα Παρασκευούδη

Ο Κώστας Κιλτίδης & Θέκλα Παρασκευούδη

Ο Ισίδωρος Κούβελος καλωσορίζει τον Χρήστο Α. Κατσαρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου