Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δήλωση Γιώργου Κοντογιάννη για το αεροδρόμιο Ανδραβίδας



  Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης




Με αφορμή τη σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Μεταφορών για το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης δήλωσε τα ακόλουθα:





Ανδραβίδα (PYR)
Ανδραβίδα 27051, Ελλάδα


«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ένα έργο που είναι ώριμο από κάθε πλευρά δεν δημοπρατείται άμεσα. Θεωρώ λάθος τη σύνδεση των έργων που αφορούν στο πολιτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας με έργα που έχουν σχέση με την αναβάθμιση του στρατιωτικού αεροδρομίου. 
Σε μια εποχή που ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλα έργα πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα τα 20 εκατ. Ευρώ του ΕΣΠΑ για να προχωρήσουν τα έργα κατασκευής του χώρου υποδοχής επιβατών και αποσκευών στο πολιτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και εν συνεχεία να γίνει άλλη δημοπράτηση για τον εκσυγχρονισμό του διαδρόμου προσγείωσης που αφορά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Η σύνδεση του ενός με το άλλο έργο έχει ως αποτέλεσμα αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που έχουν επιπτώσεις στην τουριστική ανάπτυξη της Ηλείας.
Η παρελκυστική τακτική της Κυβέρνησης δημιουργεί επί της ουσίας αμφιβολίες για τις πραγματικές της προθέσεις σχετικά με τη λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου της Ανδραβίδας.
Όλοι οι Ηλείοι, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ασκήσουμε πιέσεις ώστε να γίνει η δημοπράτηση άμεσα. Το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας είναι ένα αναπτυξιακό έργο που πρέπει να ενώνει τον τόπο μας κι όχι να τον χωρίζει».

11/3/2011 


Υπουργείο Μεταφορών 


                                                                  








Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Συμμάχους Δημοκρατικής Συμμαχίας

Χρήστος Α. Κατσαρός - Ιδρυτικό Μέλος Δημοκρατικής Συμμαχίας (Chris Sintiki
) Λιβαδιά Σιντικής Σερρών










Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου