Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εσωκομματικές Εκλογές Κυριακή 2 Οκτώβριου Συμμετέχω – Ψηφίζω


Εσωκομματικές εκλογές μελών ΔΣ









Φίλες και φίλοι ,


Σε καλούμε να συμμετέχεις στις εσωκομματικές εκλογές της Δημοκρατικής Συμμαχίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Οι εσωκομματικές εκλογές θα λάβουν χώρα στα κατά τόπους γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας από τις 10:00 έως τις 19:00 για την ανάδειξη των 9μελών Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Οργανώσεων - Ομάδων Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας όλης της χώρας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα μέλη του κινήματος, τα οποία εγγράφονται έως και την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι απέκτησαν την ιδιότητα του μέλους του κινήματος έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2011.

Στις κατά τόπους Ομάδες Πρωτοβουλίας εκλέγεται 9μελής Διοίκηση και η οποία κατόπιν θα εκλέξει τον Επικεφαλής - Πρόεδρο. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για το διοικητικό συμβούλιο υποβάλλονται είτε στην αρμόδια εφορευτική επιτροπή εγγράφως και επί αποδείξει 
είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές απευθυνθείτε στο Τμήμα Οργανωτικού του κινήματος στο τηλέφωνο             210 9000000      , email: organotiko@dimsim.grή στα κατά τόπους γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή - Μαζί θα κάνουμε την Ανατροπή!

Εύχομαι σε όσους είναι στο Κίνημα που γεννήθηκε 21 Νοεμβρίου 2010  ΄΄ Δημοκρατική Συμμαχία ΄΄ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Είστε η μόνη ασφαλής επιλογή, η οποία εγγυάται μια σίγουρη νίκη με ποσοστό που θα κάνει έκπληξη σε πολλούς, καθώς και μια σίγουρη νίκη απέναντι στην πρόκληση που ονομάζεται διακυβέρνηση τις Χώρας.
Η ευκαιρία τις 21 Νοεμβρίου 2010 δεν θα πάει χαμένη.
Το αξίζουμε όλοι μας.
Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.
Όλοι μαζί μπορούμε.                                                                                                                      Σέρρες, 29 Σεπτέμβριου 2011
Χρήστος Α. Κατσαρός ( Chris Sintiki ) Ιδρυτικό μέλος Δημ. Συμ.
Πολίτης του νεοσύστατου δήμου Σιντικής


Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου