Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συγχαρητήρια στη νικήτρια των εσωκομματικών εκλογών ΔΗΣΥ Ν. Λάρισας


Μια σύμμαχος της νέας γενιάς πολιτικών η Βασιλική ( Βανέσα ) Σιώμου, βοηθός Έδρας Συνταγματικού Δικαίου, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης



Οι εκλογές τέλειωσαν και δεν υπάρχουν ούτε νικητές ούτε ηττημένοι. Συγχαρητήρια Βανέσα για τον αγώνα που έκανες.
Αύριο ξεκινά μια καινούρια μέρα για το κίνημα μια νέα πορεία στην όποια θα συμμετέχουν όλοι. Βανέσα εμείς θα τα λέμε …

Στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Τ.Ο. Λάρισας εξελέγησαν, κατά σειρά, οι Βασιλική (Βανέσα) Σιώμου, Χριστίνα Ντάμπλη, Αναστάσιος Νασίκας, Λάμπρος Γιώτης, Γιώργος Μπαρτζώκης, Απόστολος Γκουζιώκας, Χαράλαμπος Δημητρίου, Βασιλική Κοντογιάννη και Παναγιώτης Παυλόπουλος. 
 
‘’ Οι υφιστάμενοι ισχυροί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας, μεταξύ Βανέσας και Χρηστού, θα ενισχυθούν περαιτέρω, προς όφελος της ΔΗΣΥ και προς το συμφέρον της σταθερότητας και της ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας’’ . Παράλληλα, επισημάνω πως ‘’ η δέσμευση η δίκια μου αλλά και της Βανέσας σε κοινές αρχές και άξιες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η συστηματική συνεργασία μου σε στρατηγικούς τομείς της οικονομίας και της απασχόλησης& εκπαίδευσης των νέων στην Ευρώπη και η επιθυμία μας να προσδώσουμε νέα ποιοτικά χαρακτηρίστηκα στην περιφερειακή συνεργασία Ν. Λάρισας στην Θεσσαλία, στέλνει συμβολικό μήνυμα και συνιστά παράδειγμα διμερούς σύμπραξης για όλους τους φίλους της ΔΗΣΥ στην Θεσσαλία.’’
Καλή επιτυχία στο έργο της ευχήθηκε στη νικήτρια των εσωκομματικών εκλογών ΔΗΣΥ του Ν. Λάρισας, Βανέσα Σιώμου, ο Χρήστος Κατσαρός.


Ιδρυτικό μέλος Δημοκρατικής Συμμαχίας
Χρήστος Α. Κατσαρός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Σερρών
Δήμος Σιντικής Σερρών
Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιάς

 

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 


Ομιλία Βανέσσα Σιώμου στο Ιδρυτικό Συνέδριο 29.05.2011 http://www.youtube.com/watch?v=YXXya4hTS2Y

 

 http://chris-sintiki.blogspot.com/2011/06/2952011-oaka.html Ομιλία Βανέσσα Σιώμου στο Ιδρυτικό Συνέδριο 29.5.2011 O.A.K.A.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου