Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Θόδωρος Σκυλακάκης: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;


Ο ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης και υπεύθυνος Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα πρώτα στοιχεία από την εκτέλεση του προϋπολογισμού το Νοέμβριο, δείχνουν ότι την ώρα που τα δύο βασικά κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά, ασχολούνται με αλλότρια, το έλλειμμα ξέφυγε για μια ακόμα φορά. Γιατί η φιλοσοφία των δύο κυβερνητικών κομμάτων είναι ακριβώς η ίδια. Πρώτα ξοδεύουν και μετά ψάχνουν να βρουν φόρους ή δάνεια για να καλύψουν τα ελλείμματά τους. Τα ίδια κάνουν άλλωστε και στη δική τους διαχείριση, εξ ου και το χρέος των δύο κομμάτων, που καλύπτεται με υπερδανεισμό από τις τράπεζες, διαρκώς γιγαντώνεται.
Αντί λοιπόν να συζητούν σοβαρά, ως κυβερνητικοί εταίροι, από κοινού με τον πρωθυπουργό, για το ποιές δαπάνες θα περικόψουν, πως θα καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την φοροδιαφυγή και τη διαφθορά στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και πως θα εξοικονομήσουν πόρους για όσους βρίσκονται σε απόγνωση, ασχολούνται στο μεν ΠΑΣΟΚ με τη διαδοχή, στο δε κόμμα του κ. Σαμαρά με το πως θα ανακαταλάβουν πλήρως την εξουσία. Με δεδομένες και τις σημερινές εξαιρετικά αρνητικές και ανησυχητικές δηλώσεις Μπαρόζο, τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να αποφασίσουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ότι προτεραιότητα έχει η σωτηρία της χώρας και τα πραγματικά προβλήματα ενός κόσμου που υποφέρει και ζητά αποτελεσματική κρατική διαχείριση και όχι οι κομματικοί τους μικρόκοσμοi;
Office of MEP Theodoros SKYLAKAKIS
Rue Wiertz 60, ASP 08E218
1047 Bruxelles
Tel. 0032 (0)2 28 47284
Fax. 0032 (0)2 28 49284

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου