Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζή στο ASTRA TV Βόλου 20.11.11




Δείτε τη συνέντευξη μέλους του Πολίτικου Συμβουλίου & Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Νίκης Αραμπατζή, τη Κυριακή (20/11)
από τα  γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βόλου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στο Βόλο,  και στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων με την δημοσιογράφο  Σοφία Κοντοθανάση.




Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζή στο ASTRA TV Βόλου 20.11.11 http://youtu.be/ednvk1g02N4





Η Νίκη Αραμπατζή, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και υπεύθυνη Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, βρέθηκε ( Κυριακή, 20/11/2011) στην πόλη του Βόλου και συνομίλησε με το Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Βόλου της Δημοκρατικής Συμμαχίας για αγροτικά θέματα.
Πέραν των άλλων τόνισε τη σημαντικότητα της ενασχόλησης των νέων με αγροτικά επαγγέλματα ιδιαίτερα σε μία περίοδο αύξησης της ανεργίας και επαγγελματικής αβεβαιότητας κυρίως για τους νέους. Ακόμη, επεσήμανε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δείχνει η ίδια η πρόεδρος, κ. Ντόρα Μπακογιάννη στα αγροτικά ζητήματα.
Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Χρήστος Α. Κατσαρός , Ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, από το νόμο Σερρών και ο Οδυσσέας Γρηγοριάδης από Σιδηρόκαστρο Σερρών.
 Τέλος, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Βόλου κ. Δημήτριος Γιαννακός επέδωσε Υπόμνημα με όλα τα σημαντικά αγροτικά ζητήματα του Νομού Μαγνησίας.





Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζή στο ASTRA TV Βόλου 20.11.11 by Chris http://youtu.be/siLXh5Wda1g




Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  

Από Chris Sintiki 






Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011


Πανθεσσαλική περιοδεία της υπεύθυνης αγροτικής ανάπτυξης κ. Νίκης Αραμπατζή για τη ΔΗ.ΣΥ. 19-20 Νοεμβρίου 2011

 

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου