Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δείτε όλη την επίσκεψη Ντόρας στις Σέρρες 22.8.2011

Δηλώσεις Ντόρας Μπακογιάννη από τις Σέρρες

«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να λειτουργεί ως περιφερειακός κρατικός θίασος», δήλωσε από τις Σέρρες όπου περιοδεύει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των επαφών που έχει η Ντόρα Μπακογιάννη με πολίτες της περιφέρειας βρίσκεται σήμερα στις Σέρρες, όπου έχει σειρά επαφών με τοπικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς.
Ξεκινώντας τη διήμερη περιοδεία της σε Σέρρες και Δράμα (αύριο) η πρόεδρος του Κινήματος συναντήθηκε με το δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, ο οποίος της έκανε γνωστά τα προβλήματα και παράλληλα τα αιτήματα του δήμου. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, ο οποίος της παρουσίασε το πλάνο των έργων που διεξάγονται ή πρόκειται να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια στο νομό.
Αναφερόμενη στο θεσμό του «Καλλικράτη» η κυρία Μπακογιάννη επεσήμανε ότι στόχος είναι να στηριχθεί η Αυτοδιοίκηση, ενώ πρόσθεσε ότι «ο θεσμός βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες και οι πολίτες τον εκτιμούν», επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα που υπάρχουν.
Αμέσως μετά τη συνάντησή της με το δήμαρχο Σερρών και ερωτηθείσα για το θέμα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός την καθιερωμένη ομιλία του στη ΔΕΘ, η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε:
«Η ΔΕΘ έχει μια συμβολική σημασία για τη Μακεδονία και για τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί όμως να γίνεται αποδεκτό να είναι ένας περιφερόμενος κρατικός θίασος, ο οποίος να μετακομίζει από την Αθήνα και να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για πολιτικό τουρισμό και να δώσει δουλειά σε νυχτερινά κέντρα. Ή για να γίνει αρεστός ο εκάστοτε καρεκλοκένταυρος στον πρωθυπουργό. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο χρειάζεται είναι σοβαρότητα, υπευθυνότητα, η οποία εκ των πραγμάτων ταυτίζεται και με την λιτότητα η οποία πρέπει να ακολουθεί τέτοιου είδους εξαγγελίες".
Επίσης, η κυρία Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών κ. Άρη Δρογαλά καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, ενώ εγκαινίασε και τα γραφεία της Ομάδας Πρωτοβουλίας Σερρών της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:


Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:

(Δείτε τα Βίντεο)
Συνάντηση Ντόρας με δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη/by Tvs CHANNEL http://youtu.be/zcH_WHw4qns


Επίσκεψη Ντόρας στις Σέρρες/ by Tvs CHANNEL(Μέρος Α) http://youtu.be/geIyVi3G2AM



Επίσκεψη Ντόρας στις Σέρρες/ by Tvs CHANNEL(Μέρος Β) http://youtu.be/pmAEXvR7BCc



Επίσκεψη Ντόρας στις Σέρρες/ by Tvs CHANNEL(Μέρος Γ) http://youtu.be/L2hoz77w6vc


Τα εγκαίνια των γραφείων ΔΗΣΥ Σέρρες /by Tvs CHANNEL(Μέρος Α) http://youtu.be/jxhnPqdrMUc 


Τα εγκαίνια των γραφείων ΔΗΣΥ Σέρρες /by Tvs CHANNEL(Μέρος Β) http://youtu.be/cFqH7TG2IME 


Τα εγκαίνια των γραφείων ΔΗΣΥ Σέρρες /by Tvs CHANNEL(Μέρος Γ) http://youtu.be/QjYi_apbxak



Η επίσκεψή της στο νομό Σερρών θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, οπότε θα έχει συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού, στην Πρώτη Σερρών, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Δράμα.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης της κυρίας Μπακογιάννη στη Δράμα είναι το ακόλουθο:
10.30: Συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Νομού Σερρών, στην Πρώτη Σερρών.
12.00: Επίσκεψη στο Δήμο Δράμας. Συνάντηση με το Δήμαρχο Δράμας κ. Κυριάκο Χαρακίδη.
12.30: Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Δράμας. Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.
13.00: Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στο Επιμελητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου