Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις Ν. Μπακογιάννη για τις καταστροφές στο κέντρο 12.2.12


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:


Δηλώσεις Ν. Μπακογιάννη για τις καταστροφές στο κέντρο http://youtu.be/5U-HPL7QFA0Ντόρα Μπακογιάννη: Σήμερα η Αθήνα ζει άλλη μία εφιαλτική βραδιά. Ως πότε το ελληνικό κράτος θα ανέχεται επιθέσεις κουκουλοφόρων που προσπαθούν να καπηλευτούν μία γνήσια λαϊκή αγανάκτηση και καίνε όλη την Αθήνα; Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας κοινωνίας η οποία ανέχτηκε αυτά τα φαινόμενα όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα πλέον είναι η ώρα να αφήσει στην άκρη τους λαϊκισμούς και να αντιδράσει όπως ο ελληνικός λαός το απαιτεί.
Δημοσιογράφος: Έχουμε ακυβερνησία;
Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτό το οποίο σίγουρα δεν έχουμε είναι η αντίδραση η οποία οφείλει να υπάρχει σε μία τέτοια κατάσταση. Σήμερα καταστράφηκαν περιουσίες σε αυτή την πόλη. Καταστράφηκε η Αθήνα και η εικόνα αυτή μεταδίδεται σε όλα τα μέρη του κόσμου. Είναι ντροπή για όλους εκείνους που θα έπρεπε εδώ και καιρό να αφήσουν στην άκρη τους λαϊκισμούς και να αντιδράσουν για να βγάλουν επιτέλους αυτούς τους κουκουλοφόρους από τη μέση.

ΠΗΓΗ:http://www.dimsim.gr/6_1a2059/dhloseis_nt_mpakogiannh_gia_tis_katastrofes_sto_kentro_ths_athhnas.html

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  


Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου