Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Εκλογές Ανάδειξης Συνέδρων για το ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας 27-28-29 Μαΐου Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο – ΟΑΚΑ


Βασικές πληροφορίες για τις εκλογές ανάδειξης συνέδρων για το Ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας (27-29 Μαίου - Αθήνα, Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ) μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο – Παρακαλώ  μοιραστείτε το σύνδεσμο και με άλλους ενδιαφερόμενους: 


http://s.dimsim.gr/kwB9Ze

Αίτηση υποψηφίου - φιας συνέδρου για τα μέλη του κινήματος, συμπληρώστε εδώ: 

http://s.dimsim.gr/m5GSpa

Σας ευχαριστώ!

Εκλογές Ανάδειξης Συνέδρων Στην πορεία μας προς το ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27, 28 & 29 Μαΐου, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις εσωκομματικές μας διαδικασίες και να σας ενημερώσουμε για τα χρονοδιαγράμματα για την εκλογή συνέδρων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τις περιοχές τους στο ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος.
Οι εκλογές ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου, από τις 10.00 έως τις 15.00.

Στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας και σε όποιες περιοχές δεν λειτουργούν γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι εκλογές θα διεξαχθούν σε γραφεία που έχουν συσταθεί γι' αυτό το σκοπό και τα οποία θα σας γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Επίσης θα υπάρχει σχετικό πεδίο αναζήτησης στο dimsim.gr όπου τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν το γραφείο στο οποίο θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Βεβαίως μπορείτε να επιλέξετε το σύνεδρο που θα σας εκπροσωπήσει στο συνέδριο ψηφίζοντας στις εκλογές της 15ης Μαΐου αρκεί να είστε μέλος του κινήματος. Μέλη του κινήματος μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι και την Τετάρτη (11/5) τα μεσάνυχτα (24:00) στην ιστοσελίδα του κινήματος 
Αίτηση εγγραφής μέλους στη Δημοκρατική Συμμαχία https://www.dimsim.gr/12_1/gine_summaxos.html )ή με την συμπλήρωση και παράδοση της αίτησης εγγραφής μέλους στα κεντρικά γραφεία του κινήματος. Οι εκλογικοί κατάλογοι μελών θα ανοίξουν ξανά την ημέρα των εκλογών (Κυριακή 15 Μαΐου) οπότε θα είναι δυνατή η εγγραφή και νέων μελών τα οποία θα έχουν όμως μόνο το δικαίωμα του εκλέγειν, και θα μπορούν να ψηφίσουν το σύνεδρο της επιθυμίας τους με αυτοπρόσωπη παρουσία, μετά από συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής μέλους και μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητος, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει η ταυτοπροσωπία. 
Βεβαίως αρκεί να είστε μέλος του κινήματος (εγγεγραμμένος μέχρι και την Τετάρτη 11/5) και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης υποψηφίου συνέδρου την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 20.00. Την υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να την κάνετε είτε κεντρικά στα γραφεία μας – τομέας οργανωτικού, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έντυπο, είτε στα γραφεία της περιοχής σας, είτε ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα 

( Αίτηση Υποψηφίου Συνέδρου) http://www.dimsim.gr/96_1/aithsh_upopshfiou_sunedrou.html στην ιστοσελίδα του κινήματος.


Ο ενδεικτικός αριθμός των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν τον κάθε νομό στο συνέδριο, θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου από την ιστοσελίδα του κινήματος (www.dimsim.gr), με βάση τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών στον κάθε νομό και θα είναι σε αναλογία 1 προς 10 μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το οργανωτικό τμήμα του κινήματος στα τηλέφωνα 210 9000000, ή με τα κατά τόπους γραφεία πρωτοβουλίας.


Πηγή: Δημοκρατική Συμμαχία 

1 σχόλιο:

 1. Ενημέρωση για εκλογές συνέδρων

  Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (11/5) η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών τα οποία μπορούν να είναι υποψήφιοι σύνεδροι. Οι κατάλογοι για εγγραφή νέων μελών, που θα μπορούν μόνο να ψηφίσουν στις εκλογές της 15 Μαΐου, για την ανάδειξη των συνέδρων, θα ανοίξουν ξανά την Κυριακή 15 Μαΐου στα γραφεία όπου θα έχουν στηθεί κάλπες.

  Για να είσαστε ταμειακά ενήμεροι για τις εκλογές της 15ης Μαΐου έχετε τη δυνατότητα να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή σας των 5 ευρώ εύκολα και γρήγορα και με κάρτα μέσω διαδικτύου από εδώ, https://www.easypay.gr/DIMSIM.pay ή εδώ, http://s.dimsim.gr/m20j2N . Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλετε την συνδρομή σας και στο γραφείο διεξαγωγής της ψηφοφορίας την ημέρα των εκλογών.

  Από αύριο θα μπορείτε διαδικτυακά εύκολα και γρήγορα, βαζοντας το όνομα, το επώνυμό και την χρονολογία γεννήσεώς σας να βρίσκετε το γραφείο στο οποίο θα είστε εγγεγραμένος όπου θα μπορείτε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα την Κυριακή 15 Μαΐου.

  Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή