Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

4 ο Προσυνέδριο Δημοκρατικής Συμμαχίας – Πάτρα


 Έλαβα Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011, 18:15 Από:  "Δημοκρατική Συμμαχία" contact@dimsim.gr

  και δημοσιεύω την ακόλουθη πρόσκληση: 


4ο Προσυνέδριο – Πάτρα


Φίλες και φίλοι ,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην τέταρτη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στη Δημοτική αγορά Αργύρη στην οδό Αγίου Ανδρέου 12-14 (δίπλα από το ξενοδοχείο Αστέρας), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
 
Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης είναι:

1.     Οι θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την παιδεία και για το μεταναστευτικό.
2.   Οι προγραμματικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.
Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ερωτήσεις επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν από την Παρασκευή 15 Απριλίου στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Κάθε ένας από εμάς, τους σύμμαχους αλλά και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορεί και πρέπει να συμμετάσχει.
 
Σας καλούμε να ενημερώσετε επίσης φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται σχετικά, ότι υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου τόσο αυτοπρόσωπα (παρατηρητές), όσο και μέσω διαδικτύου (webstreaming) μέσα από την ιστοσελίδα του κινήματος www.dimsim.gr.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το προσυνέδριο επικοινωνήστε είτε με τις ομάδες πρωτοβουλίας της περιοχής σας, είτε με τα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο τηλέφωνο 210 90 00 000 ενώ για οργανωτικά θέματα μπορείτε να αποστείλετε email στο organotiko@dimsim.gr ενώ για θέματα διαδικτύου στη διεύθυνση webteam@dimsim.gr.
 
Σας ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου