Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη σήμερα 24/3/11 μετά τη συνάντηση με τον Επίτροπο Όλι Ρεν

Συνάντηση με τον Επίτροπο Οικονομικών Όλι Ρεν

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κύριος στόχος των επαφών που είχα εδώ στις Βρυξέλες, ήταν η υποστήριξη των ελληνικών θέσεων ενόψει του Συμβουλίου Κορυφής καθώς και η παρουσίαση των θέσεων της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
Με τον Όλι Ρεν είχα μια μακρά και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Του παρουσίασα το πρόγραμμα του κινήματος μας για μια πραγματική επανάσταση στη φορολογία. Δηλαδή ότι η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται απελευθέρωση των δυνάμεων της, έτσι ώστε να υπάρξουν επενδύσεις και επομένως νέες θέσεις εργασίας.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει με το ισχύον φορολογικό πλαίσιο. Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι 20% "flat tax" για όλους, απλοποιημένο, σταθερό φορολογικό σύστημα το οποίο θα επιτρέψει και την ανάπτυξη των επενδυτικών δυνάμεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά πάνω απ' όλα θα μπορούν όλοι οι Έλληνες να το πληρώσουν χωρίς καμία εξαίρεση από τον κανόνα αυτό».
Ακολουθεί το ηχητικό της δήλωσης.
Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση με τον Όλι Ρεν

Ιδρυτικό μέλος Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Α. Κατσαρός

 Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Σερρών
Δήμος Σιντικής Σερρών
Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου